Presentation Idha Online version 3 - Webinar 1 h

En webbaserad presentation av den NYA versionen 3.0 av Idha Online.

Klicka Läs mer för detaljerad beskrivning samt utbildningstillfällen.

Kursinnehåll


Presentation av NYA IDHA Online
För Er som är nyfiken på den nya versionen av Idha Online v3.0 kör vi en demonstration. Tanken är att vi får tillfälle att presentera våra tankar om framtiden samt erhålla värdefull feedback och ideér från deltagarna. Nya versionen av Idha Online planeras till hösten 2022 för nya konton och därefter en succesiv migrering/överflyttning av befintliga konto under 2023.

Zoom
Utbildningen genomförs med den webbaserade tjänsten Zoom. Vid anmälan skickas en mejlbekräftelse till deltagaren med en länk till utbildningstillfället. 


Högtalare på er PC/Mac är en förutsättning. För att kunna ställa frågor behövs även en mikrofon. Det är inget krav med kamera men deltagandet blir mer levande om vi kan se varandra. Anslut gärna till utbildningen 5-10 minuter innan utsatt tid så har vi möjlighet att anpassa tekniken.

Tidpunkt
Utbildningen startar 09.00 och avslutas ca 10.00 Vid frågor kontakta utbildare Björn Strandqvist på Tfn 060-789 25 70 eller E-brev bjorn@idha.se


Björn har arbetat med färdskrivare i 20 år. Dagligen jobbar Björn med support mot åkerier, förare och verkstäder.


Målgrupp

Personer som är administratörer av ett IDHA Online konto och/eller ansvariga för Kör- och Vilotider. Företag/personer som vill veta mer om hur IDHA Online kan användas till att administrera och utvärdera digitala förarkort och färdskrivare.

Pris: 0 kr exkl. moms