Verkstad Webinar SMARTA G2V2 digitala färdskrivare

Utbildning Webinar på SMARTA G2V2 digitala färdskrivare som introduceras 21 august 2023 för kontrollanter, teknisktansvariga samt säkerhetsansvariga på Ackrediterade verkstäder.

Kursinnehåll


Välkommen till ett Webinar för verkstad på SMARTA G2V2 digitala färdskrivare. 

Utbildningen omfattar bla funktion och kontroll av SMARTA G2V2 digitala färdskrivare.
Utbildningen riktar sig mot: kontrollanter, teknisktansvariga samt säkerhetsansvariga.
 
Vi kör med följande utrustning; WorkshopTab från VDO. Vid frågor angående utrustning/utbildning kontakta utbildare Jonas Weiss Sandström på Tfn 060-789 25 00 eller E-brev jonas@kgsandstrom.se eller Mikael Andersson på Tfn 060-789 25 00 eller E-brev mikael.andersson@kgsandstrom.se
 
Under tillfället går vi igenom; Ny kontrollmetod, ny ifyllnadsanvisning för kontrollrapport, nya funktioner på den SMARTA G2V2 färdskrivaren från VDO och Testinstrument WorkshopTab samt framtida krav på omrustning till G2V2 färdskrivare.

Kursintyg skickas efter deltagande.

Zoom
Högtalare på er PC/Mac är en förutsättning. För att kunna ställa frågor behövs även en mikrofon. Det är inget krav med kamera men deltagandet blir mer levande om vi kan se varandra. Anslut gärna till utbildningen 5-10 minuter innan utsatt tid så har vi möjlighet att anpassa tekniken.

Tidpunkt
Utbildningen hålls både förmiddagar och eftermiddagar (09.00 - 12.00 eller 13.00 - 16.00).

Förkunskaper

Deltagande kontrollanter skall vara aktiva kontrollanter med erfarenhet av skarpa kontroller på sina respektive verkstäder. Det är även en stor fördel om kontrollanten redan arbetar med WorkshopTab.

Pris: 2 700 kr exkl. moms