Demonstration av Idha Online version 3 (från okt 2023) Webinar 1 h

En webbaserad demonstration av att arbeta i Idha Online version 3.

Klicka Läs mer nedan för detaljerad beskrivning samt demonstrationstillfällen.

Kursinnehåll


Demonstration av Idha Online Version 3
För Er som är helt nya med Idha Online eller ska flytta från version 2 till version 3 (migrering) kör vi en demonstration av arbetet med att utvärdera data från digitala färdskrivare och förarkort. Vi håller på ca 1 h och under den tiden går vi igenom de grundläggande funktionerna.

Zoom
Demonstrationen genomförs med den webbaserade tjänsten Zoom. Vid anmälan skickas en mejlbekräftelse till deltagaren med en länk till demonstrationstillfället. 

Högtalare på er PC/Mac är en förutsättning. För att kunna ställa frågor behövs även en mikrofon. Det är inget krav med kamera men deltagandet blir mer levande om vi kan se varandra. Anslut gärna till introduktionen 5-10 minuter innan utsatt tid så har vi möjlighet att anpassa tekniken.

Tidpunkt
Introduktionen startar 09.00 och avslutas ca 10.00 Vid frågor kontakta utbildare Björn Strandqvist på Tfn 060-789 25 70 eller E-brev bjorn@idha.se


Björn har arbetat med färdskrivare i 20 år. Dagligen jobbar Björn med support mot åkerier, förare och verkstäder.


Målgrupp

Personer som är administratörer av ett Idha Online konto version 3 som introducerades i oktober 2023. Företag som ska flytta över från version 2 till version 3 (migrering) samt andra företag/personer som vill veta mer om hur Idha Online kan användas för utvärdering av digital färdskrivardata.

Pris: 0 kr exkl. moms

Kommande tillfällen

Webinar via tjänsten Zoom

Tillfället saknar adress
2024-05-14 09:00 - 10:00
48 platser kvar
0 kr exkl. moms