Presentation av Idha Online Webinar 1h

En webbaserad presentation av Idha Online, systemet för lagring och utvärdering av färdskrivardata. Presentationen är ämnad för er som idag inte använder Idha Online men vill veta mer hur systemet är uppbyggt och hur det kan hjälpa till med allt från filuppladdning till lagefterlevnad.

Klicka Läs mer nedan för detaljerad beskrivning samt presentationstillfällen.

Kursinnehåll

Presentation av Idha Online
För Er som idag inte arbetar med Idha Online kör vi en presentation av arbetet med att utvärdera data från digitala färdskrivare och förarkort. Vi håller på ca 1 h och under den tiden går vi igenom de grundläggande funktionerna, integrationer, priser, hur enkelt det är att starta ett konto eller flytta från det system ni använder idag samt andra färdskrivarfunderingar.

Zoom
Presentationen genomförs med den webbaserade tjänsten Zoom. Vid anmälan skickas en mejlbekräftelse till deltagaren med en länk till presentationstillfället. 

Högtalare på er PC/Mac är en förutsättning. För att kunna ställa frågor behövs även en mikrofon. Det är inget krav med kamera men deltagandet blir mer levande om vi kan se varandra. Anslut gärna till presentationen 5-10 minuter innan utsatt tid så har vi möjlighet att anpassa tekniken.

Tidpunkt
Presentationen startar 10.00 och avslutas ca 11.00. Vid frågor kontakta utbildare Björn Strandqvist på Tfn 060-789 25 70 eller E-brev bjorn@idha.se, Jonas Weiss Sandström på Tfn 060-789 25 70 eller E-brev jonas@idha.se


Björn har arbetat med färdskrivare i 20 år. Dagligen jobbar Björn och Jonas med support mot åkerier, förare och verkstäder.
Jonas startade KG Sandström AB 1991 samt Idha Sweden AB 2007

Målgrupp

Företag/personer som vill veta mer om hur Idha Online kan användas för lagring och utvärdering av färdskrivardata. Presentationen är ämnad för er som idag inte använder Idha Online men vill veta mer hur systemet är uppbyggt och hur det kan hjälpa till med allt från filuppladdning till lagefterlevnad.

Pris: 0 kr exkl. moms

Kommande tillfällen

Webinar via tjänsten Zoom

Tillfället saknar adress
2024-11-14 10:00 - 11:00
46 platser kvar
0 kr exkl. moms
Tillfället saknar adress
2024-12-03 10:00 - 11:00
50 platser kvar
0 kr exkl. moms